marți, 1 iulie 2008

End of a team: what about the new team?

...Mă întreb şi eu, vorbind cu pereţii ca de obicei. De unde ar putea să apară oamenii de care are M. nevoie? Se pare că "vadul" nu neapărat că nu există, dar e populat cu persoane nepotrivite cu "fişa de post".Dacă o studentă scrie pe CV că poziţia dorită e cea de "secretară" ce rost are să o mai invit la interviu?
Cum spuneam, No4 a plecat de sâmbătă...am convenit să vină sâmbătă ca să poată pleca luni în oraşul ei natal. Mai precis, aveam impresia că pleacă în vacanţă dar de fapt (mi-a spus de-abia vineri) a plecat definitiv. Nu pot să spun că m-am simţit bine când am auzit vestea. Mi-a fost destul de greu să o instruiesc şi să o integrez în echipă, iar M. o privea deja ca pe o prietenă.
Ieri a plecat şi No2...s-a comportat ca un angajat adevărat: a lucrat conştiincios până în ultima clipă. Pot să spun şi despre ea că îmi va lipsi siguranţa pe care mi-o dădea prezenţa ei lângă M. Ştiam (chiar şi în ultima perioadă în care instabilitatea lui nervoasă a fost foarte accentuată) că, deşi nu comunică prea mult cu copilul, va avea răbdare cu el no matter what şi că îl voi găsi întreg la întoarcere şi cu programele făcute.
M. nu pare să fi realizat schimbarea...de câte ori sună cineva la uşă întreabă de No4 (a reţinut probabil că a plecat şi speră că se răzgândeşte).
Mâine e una din puţinele zile în care trebuie să plec dis-de-dimineaţă, şi mă întorc după-masă (el nu e obişnuit cu asemenea program şi nu reacţionează prea bine). Din fericire mâine dimineaţă vine naşa lui să îi ţină de urât până la prânz (cred că va fi încântat). În restul săptămânii, dat fiind că am rămas fără echipă, rămâne să lucrez eu cu el, măcar echivalentul a trei ore pe zi.

Un comentariu:

Jasmine spunea...

Buna seara, sunt Andreea, as vrea sa vorbim in particular, daca mi-ati putea da va rog o adresa de mail sau sa-mi scrieti dvs pe andreea_silv@yahoo.com. Va multumesc.